Çarşamba, Mart 14, 2007

Amerikalılık Böyle Bir Şey

Internette şöyle bir geyik dolanıyordu:

World's Shortest Fairytale:
Once upon a time, a guy asked a girl, "Will you marry me?" The girl said "No" and she lived happily ever after and went shopping, drank martinis with friends, always had a clean house, never had to cook, had a closet full of shoes and handbags, stayed skinny, and was never farted on.

The End

Ben de tanıdığım bütün kızlara yolladım. Köste bana şöyle döndü:

Wow... Çok üzgünüm Hafiyecim ama sen üzgün değilsen ben de diilim, kızgınsan iyi olmuş eşşeğe. Merak ediyorum ne olduğunu ama anlatmak istemezsen anlarım.Seni çok seviyorum, daha iyilerine layıksın!

Hala kahkahalarla gülmekteyim. Köste benim Aladağ ablam. Kızmaz onu buraya yapıştırdığım için. Zaten ben olayın ardına, arkasına falan bakıyorum. Şu cevaptan 'Amerikalılık işte aynen de böyle bir şey'i çıkardım. Geyiği anlamama, gerçek sanma. Başka bir boyutta olma hali ki o boyutta fanteziye yer yok.

Şöyle de komik bir tarafı daha var ki olayın Şövalye’yi de tanıyan ve hatta onun en fanatiklerinden biri olan Köste direk iyi kız arkadaş modunda şefkatini yollamış. Manitaya hakaret etmiş, beni daha iyilerine layık bulmuş, beni sevdiğini söylemiş bir de. Ben de onu çok seviyorum valla.

Keşke bütün manitalar kız arkadaşlar kadar taraftar olsalar. Öyle olsalar zaten peri masalları bu kadar tekil ve kısa olmazdı. Hayat ne acımasız.


İşlerim ne çok. Oysa ben size eve nasıl bir türlü yerleşemediğimi anlatacaktım.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

(kirmizi bir sekilde) Ulen hani takma isim kullanacaktin, Koste cok bariz olmus :-) Sovalyeye esek dedigimi ustelik ustune basa basa essek dedigimi herkes ogrendi :P Ama sovalye bilir benim onu sevdigimi (blink blink).

Valla tam saf sapsal oldum ben bu Amerika'da!

Ama her halukarda kiz arkadasin kizdiysa, nefret ediyosa senin de ayni duygulari paylasman lazim!

Bu arada manitalar oyle olsa sIkIci olabilirlerdi hafiyecim ;-)

Hafiyenin yandasi: Koste :P

Adsız dedi ki...

Ya o bu degil de, Murat vardi, o ne oldu? Onu takip etmeye gelmistik buralara, adam gitti :(

Adsız dedi ki...

su "farted on" kismi gozumde sex & city'nin bilmem kacinci season'inin bilmemkacinci bolumunde yatakta Carrie'nin Mr Big'e karsi "fart" etmesi durumunu canlandirdi.
cok mu etkisinde kaldim acaba?

Adsız dedi ki...

World's Shortest Fairytale II:

Once upon a time, a guy asked a girl, "Will you marry me?" The girl said "Yes" and she lived happily ever after and had a lot of money to shop (two incomes in one household), drank martinis that her husband made for her, always had a clean house (they hired a maid because they could afford to), never had to call a handyman for little repairs and never had to change a light bulb or open a can again, had someone who cooked her favorite dishes and surprised her when she came home from work, got water brought to her bed when she said she is thirsty in the middle of the night, got her feet massaged regularly, had a shoulder to cry on when all her friends were too busy with their own lives, never had to eat alone watching TV, did not need to be skinny cause she had someone who thought she was the most beautiful woman on earth in spite of a few extra pounds.

The End

How about that, Hafiye?

Adsız dedi ki...

Rusen,

Seninle ayni dunyada diiliz galiba yaw? Ben de mi DC'ye tasinsam? Nerede yemekler yapip supriz yapan adamlar? Valla gelip sana yapisicam, ben de isterim! :-)

Adsız dedi ki...

evet Rush, o yuzden onlara "tale" degil "fairytale" deniyor :)
Bulursan bize de haber ver, belki arkadaslari falan vardir :)

Adsız dedi ki...

Arkadaslar fairytale'i uydurdum ya.. Hemen de gercekmis gibi atlamissiniz.. Kim kaybetmis ben bulayim boyle kocayi?

Sazanlar; koste ve alexcan.

Adsız dedi ki...

Note to self: Sazan gibi herseye atlamaaaaaaaaaaaa!

Happy St. Patrick's day people! Yesil biralarinizi icin :-))

Yesim Arpat dedi ki...

Koste kopmuş kafadan. Seni ancak 80 bira falan sarhoş edebilirdi. Midenin halini düşünemiyorum.

Adsız dedi ki...

Saka maka, St Patrick's day'de cividi yine millet. Anlami Irlandalilarin Christianity'e covert etmesi gibi bisey olan, adinda bile "Saint" gecen bir gunde, saat 2 pm sulari sokaklarda naralar atilmaya baslandi (millet sabah kahvaltisi itibariyle bira icmeye baslamis demek ki!). Hani ben de eski icicilerdenim ama yok anacim yani, sabahin korunde de icilmez ki bu meret. Simdi 6 nisan'da da "good friday" var. E artik aziz patrick gununde bunu yapanlar, sugar cuma'da neler yapmaz! Boyle iste, bi garip bunlar...

Adsız dedi ki...

Kiz yok valla, 4 cin tonik ictim 1-2 de shot yaptim! Ne oldum anlamadim :-) Butun gun pek bisey yemedim diye herhalde, rezil olduk aleme :P

Ayrica ne var Alex kardes? St. Patrick olsun, Haci Ahmet olsun bize bahane olsun:-)

Benim yine gece 1'i falan geciyodu sanirsam kendimi kaybetme durumu, Irish Pub'a gittigimizde (8PM) adamin birini bodyguardlar sokaga cikariyodu, abi ayakta duramaz halde :-)

Cok anlamsiz canim bu kadar icmek, hic tasvip etmiyorum :P