Cumartesi, Nisan 21, 2007

Manita Durumları Yaş

Düella İran'a gitti. Ben de Ürdün'e gidiyorum. O İran'da barınamazsa poposuna kadar uza(ya)mayan hırkasından ve delik deşik atkımsıyı kafasına dolamasından ibaret şeriat dışı kılığıyla yanıma gelecek. İnşallah gelir. Ben bu gidişimde bayağı bir mutsuzum. Hem çok stres var hem de çok mutsuzluk. Şimdi yalancı çobana döndüm, o yüzden ne desem boş bir 'Şövalye'yle ilişkime dair arızalar' yaşıyorum. O da beni yanlış anladı sanırsam. Herkes beni yanlış anlıyor olamayacağına göre cehennemde yanabilir mi lütfen şu dilim?

Petra'da Indiana Jones'luk yapıcam. Madem. Bizim de çıkışımız bu.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

etme ulma dunyası. iyi olmus. hayırlı isler bol arızalar.

Adsız dedi ki...

Efes halt etmis, dunyanin en guzel antik kentleri Urdun'deymis. Gardasimin yalancisiyim. Dak

Adsız dedi ki...

anonymous farkinda mi acaba ne kadar acinasi bir halde oldugunun?

acisini, sevincini, zaafini, zayifligini, inisini-cikisini yazmaktan cekinmeyen ozguvenli ve delikanli hafiye'ye karsi, belli ki ondan muhtemel istek disi bir ayar almis ne idugu belirsiz anonymous karakteri. uzucu. (bazilari her savasi kaybetmeyi ne kadar da hakediyor!)

ah eden, ah bulur. hafiye'yi uzaktan takip edip, sikintisina sevinecegine, su ic gecmisin ustune, onune bakmaya calis. hem benden duymus olma ama yasadigi mutsuzluk hizla gecti.

Adsız dedi ki...

sen de kimsin avukatmisin

Adsız dedi ki...

ha buarada gayet yakından bakıyorum hic uzaktan diil haberin ola

Adsız dedi ki...

Anonymous: Asil sen kimsin? Kim oldugun bilinmeden agzina geleni soylemek kolay. Hafiye kimseye bisey etmedi ki bulsun. Stop being a loser.