Pazar, Ekim 28, 2007

Alışveriş Hatırası

Hafiye'de büyük değişiklikler var. Ortamı boyalı basına çevirmeye karar verdim. Herşey reyting için. Video falan var aşağıda. Okumaya üşenenler için.

Yalnız bir açıklama yapmak istiyorum. Sesim elektronik kayıtlarda bir tuhaf, bir özenti çıkıyor yahu. Yani birisi benle bu tonla konuşsa topuklayıp kaçmak isteyebilirim. Gerçekte böyle bişi yok. Valla billa yok. 'Hülya Avşar'ın selülitleri de aslında ışığın yansıması. Hı hıı. Tabi canııım, tabii' de diyebilirsiniz. Ne diyim? Magazine yaklaştıkça böyle polemikler olacak artık. Mecburen.


5 yorum:

Adsız dedi ki...

Rating icin yapa yapa bunu mu yaptin? Otopark videosu? Sikintidan gozlerimden yas geldi. Iki bikinili foto koysan, ratingin tavan yapar halbuki. Koyarsin cibildak pozlari. Altina da dosersin yaziyi. "Hafiye bu sene sicaklar bunaltiyor dedi." "Bu sene transparan moda". "Hafiye frikik verdi. Kameralar senlendi" "Hafiye uzatmali sevgilisi Sovalye'yle seviyeli bir beraberlik surdurdugunu ve evlilik hazirliklari yaptiklarini acikladi." Demedi deme. Evlenip, evinin kadini olmadan once, son sansin bak.

Adsız dedi ki...

Yukaridaki arkadasa katiliyorum, ama v-blog (yoksa v-log mu deniyordu??) hadisesi de guzel bir sey, ortama senlik katar, kan yapar, serefsizim rating de yapar. Bu arada otoparkta uzerine gelen insan grubunun ortasina dalmissin, demek ki sen artik Istanbullu olmussun.

Yesim Arpat dedi ki...

Yani bir acemilik var tabii. Ömrümde ilk kez fotoğraf makinemin kamera fonksiyonunu kullandım. Hem aslında bu düdük filme bu strip outlet mall'larda beraber gençliğimizi bıraktığımız kimi kankalar çok gülüyor, çok nostalji oluyor.

Bir de İstanbulluluk konusunda çok doğru bir gözlem yapmış Murtaza. Gerçekten. Mesela stop sign'larda çok yavaşladığımı ama durmadığımı, şerit değiştirirken sinyal vermeye tenezzül etmediğimi, farlara iki kez çıkı çıkı yapınca 'çekil önümden' demek değil de 'yol veriyorum, buyrun' anlamına geldiğini falan unutmuşluğumu da farkettim. Zaten son gün kaza da yaptım. Nazar çıktı. Nazar.

Adsız dedi ki...

Agzina saglik, Anonymous kardes.

Hafiye - bu mudur yahu? Baygin mall goruntuleri.. oghhgg.. TJ Maxx'e de ayak basmayali 100 yil oldu (Ross'a 200 yil). Bunlar ancak TR'de yasayan Turklere kiymetli. Bense soyle bir TR'ye gidip Morgan de toi, Network, Vakkorama falan yapsam diyorum.

P.S. En son sahnede Pelinat'in ayakkabi reyonundan cikmasi guzeldi ama..

Yesim Arpat dedi ki...

O'Diva Ruşenim :) Sen gel de benim düğünüme amele Türkler red carpet style görsün.