Pazar, Temmuz 02, 2006

Izin

Bir New York yapmam gerek. Pasaport islemleri. Sonra Turkiye. Hafta ortasini bulurum heralde. Ne bilgisayarim var ne baglantim. Agustos'a kadar da olmayacak muhtemelen. Japonya izlenimlerini de kagida dokturup artik atariz buraya gec de olsa.

Biliyorum, bensizlik zor ama yazariniz mecburi izinde. Yillik izin de degil bu, ne olsun adi? Hmmm...Donemlik, omurluk izin. Bir daha bu kadar izin yapamam heralde. El etek cektim herseyden. Bir de kendimden ceksem.

Cek. Cek. Fisimi lutfen.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

asli, cep telefonuna kac defa sms gonderdim, nafile. ne zaman geliyorsun istanbul'a? email adresin ne olucak? delta oncesi emailini unutmusum... hadi, gozumuz yollarda kaldi...
== LEVENT ==

Adsız dedi ki...

Asli!Kizim neredesin?Dun aradim, bugun aradim sonra cebim mort oldu yine, evden ararsin diye bekledim butun gun :( NY'ta misin?Sali gidiyorum dedin,gorusemeden mi gidicen, askolsun diycem ama isin basindan askin bi de ben car car yapmiyim :(
Gozde

OzlemPansiyon dedi ki...

Asli (bu sekil baslayan 3. mesaj olsun bu da); ben 2 gune gidebilirim. Gorusemeyecegiz galiba. Annen aradi, o da meraklanmis, ne zaman geliyor bu kiz diye.

Cek artik su fisi. Kacari yok.

Adsız dedi ki...

cekive gitsin fisi gaari

lev

Adsız dedi ki...

ha, ayrica TAV'dan aradilar. telefon heralde bana yonlendirilmis. onlar da senin nerde oldugunu ve dogdugunu sordular. adana dedim. adana deyilse de o topraklardansindir. cok komik ya, kizin dunyanin neresinde oldugu belli degil. yeter artik gezcem hirsi beh! gezdigin yeter, kir bacaklarini otur artik istanbul'da.
== LEVENT ==

Adsız dedi ki...

ben de "tak fisi bitir isi" mi demeliyim acep?

saglicakla,

Adsız dedi ki...

bence deme abi... :-)

BY

ÖTEKİ KIYILARDAN dedi ki...

izin mi?
bu kelime türkçe mi? ne anlama gelir? kimler içindir? nasıl kullanılır ? gördüğünüz gibi izinsizlikten sıyırmak üzereyim.
hadi sana kolay gelsin. benim adıma da dinlen.
izin...izin...izin... eheheheh