Perşembe, Eylül 14, 2006

Java'dan Açık Zarf

Java'yı konuşlandığı eve bırakmak bana düştü. Bakın, 'konuşlandığı' diyorum çünkü bir evi dahi yok. Neresi onu misafir ederse orada kalıyor. Bu da ortalama bir haftayı geçmiyor. En son bekar olan ablası sanırım bir ay kadar dayandı ama o da onu başından atmak için bayağı uğraş veriyor bu aralar. Yolda konuşuyor bu gene bıldırcın bıldırcın.

Java: Kızım, sen baya güzelleşmişsin. Seneye kalmaz evlendiririz seni.
Hafiye: Ya ya. Güzellikle evliliğin alakası yok ki. Hem beni kimse beğenmiyor.
Java: E tabii, güzelliğin üstüne biraz da cilve lazım
Hafiye: Ondan bende yok işte. Nasıl yapıcaz?
Java: Ya bak, mesela, bir abiyi beğendin.
Hafiye: Ee?
Java: Mesela, bir grup içindesiniz. Bir başkası konuşuyor. Konuşana değil, abiye bakacaksın şöyle manalı manalı. Sadece kendisi konuşurken bakarsan anlamaz bu erkekler. Kel alaka bir anda bakacaksın. Cıss, olucak. Bir bak bakayım bana.
(Hafiye gözlerini süzer)
Ya ne manyaksın. Öyle Güllü Güllü bakmıycaksın, kızım. Manalı bak, diyorum.
Hafiye: Ya bakışın manası mı olur, yahu? Yüz ifadesi senin dediğin. Dudakları mı kabartcaz, haşin abla mı olcaz? Ne? Nee?
Java: Neyse, çalışırsan düzelir. Bir de, mesela sen konuşurken ona dokunacaksın.
Hafiye: Yuf!
Java: A, tabii ki. Şöyle 'ahahahayyy' diye gülerken dizlerine hafif tokat atacaksın. Muhabbet ilerledikçe elini daha uzun tutarsın dizde. A, bir de bak şöyle, omzuna dokunacaksın. Bi dokun bakiim.
Hafiye: Sapık!
Java: Hehehe. 'A, gömleğine iplik yapışmış' şeysi de iyidir. Şöyle ufaktan yakaya dokunmak.
Hafiye: Ya, uff. Abi bu hareketler erkekten gelmez miydi, yahu? Ne olmuş dünyaya? Ters yüz olmuş
Java: Ee. Öyle korkuttunuz ki adamları, napsınlar. Açık zarf atmazsan olmuyor, anlamıyorlar artıkın.

Java itiraf etti ki, şimdiye kadarki bütün manitalarıyla iletişimi böyle başlamış. Ona kalsa hiiiiç anlamaz ve de harekete geçmezmiş, Hani Rahşan'a inanabilirim ama diğer minik kuzulardan böyle hareketler, hayatta! Rahşan'a bu kadar takmışlığıma taktı o da. Ne herifler Rahşan'a yazarken, o buna hastaymış da. Lisenin en güzel kızıymıştıymış da. Hadi be, dedim. Konya'da lise okumak vardı, o zaman, şansa bak.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sovalye nerede, sovalye? Sen bize ondan haber ver.

Adsız dedi ki...

Evlilik denince aklima geldi; gecen hafta Gary'nin dogumgunu yemegindeydim. Gary dedi ki "straight olsam hic durmaz, Asli'ya evlenme teklif ederdim"!!! Sonra bir de "she is not only a very beautiful woman but also very cool in a different way" vs. vs.. bisiyler daha dedi. FYI.

Yesim Arpat dedi ki...

Ben de gay olsaydım bir dakika durmaz, Gary'yle beraber olurdum. Sadece şeker olmakla kalmıyor, çok da akıllı ve değer bilen bir çocuk çünkü. Hayat ne kadar acımasız! Düşündüm de Gary'i döndürmeye kasmak aslında eski arızalarla eski uğraşlarımdan daha kolay olabilirdi. Hmmm.Şövalye beni terkederse bu konuya eğileceğimdir..

Adsız dedi ki...

Java'ya bak sen, yokluğumuzda neler atıp tutuyor :) 3 ay kosuyor pesinde, sonra ortalikta 3 maymunu oynuyor...Allahtan Hafiye cingöz, yemiyooo bunları...Bu arada Şovalye çok şeker...