Perşembe, Kasım 29, 2012

Günü Geçen Bebek

Yine bir doktor kontrolünden çıktım. Doktor yine aynı şeyleri söyledi. Sanki Groundhog Day gibi. Hep aynı şeyleri duyuyorum. Suyum azalmamış, plazentam eskimemiş. 41. haftanın içinden selami var Planters’ın. Suni sancıya başvurmadan evvel bir hafta daha bekleyebilecekmişiz. Doğum yaptığımı ama onlara haber vermediğimi sanan bir dünya insan her gün telefon ediyor. Aynı açıklamaları onlara da yapıyorum.


Düella’nın konuya dair yorumuna inanır oldum. 3 kilo doğacak bebek 3.5 kiloya dayandı bu gecikme sayesinde. Amacı tombiş olmaktı, benim müdahalelerim yüzünden kilo alamadı, mecburen içerde takılıyor.

Günlerdir saatlerce yürüyorum. Belki çıkmasını sağlarım diye. Dolunay geçti, ay tutulmaları geçti, burcu değişti. Planters hala gelmedi. Artık kendiliğinden geleceğine dair inancımı yitirdim. Sonsuza kadar hamile olarak kalacakmışım gibi geliyor.

Beklemek çok fena bir şeymiş.

6 yorum:

Herbert dedi ki...

mevsimsel heralde, sidika da tam ayni durumda

Ogrenen Anne dedi ki...

Kızlar "Nazlı" olur, geç gelir ;) Bol şans!

Adsız dedi ki...

yürümekle ya da hurma ananasla yemekle olacak iş değil. göğüs pompanız varsa biraz süt pompalamaya çalışın, prolaktin hormonunun salgılanması doğumu indüklemekte sizin yöntemlerinizden daha başarılı olabilir...

dü. dedi ki...

hangi bebek anasının karnında kalabilmiş? planters sonunda geldi:)

Ilk dedi ki...

Gozunuz aydin! Derin uykusu, sutu, keyfi bol bir lohusalik diliyorum :)

Ozlem dedi ki...

Gozunuz aydin, bol sutler ;)